Inovasi Prabayar Terkini
Inovasi Prabayar Terkini
Inovasi Prabayar Terkini
Inovasi Prabayar Terkini

ONEXOX - Utama



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pernah dengar tentang ONEXOX? Mungkin ada yang masih belum pernah dengar tetapi ianya semakin mendapat tempat dihati masyarakat kerana servis yang ditawarkan berkualiti dan operasinya yang TELUS. ONEXOX telah banyak membantu pengguna menyelesaikan MASALAH-MASALAH seperti berikut:

  • Kadar panggilan yang membebankan (Sehingga 36sen walaupun miss call)
  • Data yang terlalu perlahan
  • Penggunaan kuota data yang meragukan
  • Kredit kena tolak tanpa sebab
  • Kualiti panggilan yang teruk
  • Caj tersembunyi yang membebankan

Daripada hari ke hari, kita dapat lihat syarikat-syarikat telco berlumba-lumba menawarkan pelbagai jenis plan bagi memancing pengguna tetapi malangnya, kualiti perkhidmatan masih ditahap yang sama atau mungkin lebih teruk dan tahap ketelusan yang semakin berkurangan. Lihat sahaja facebook page telco-telco besar yang ada, pasti kita dapat lihat terlalu banyak aduan pengguna.

ONEXOX menawarkan plan yang TELUS, kadar perkhidmatan ONEXOX murah tetapi tidaklah merugikan syarikat sehingga terpaksa mengenakan caj yang bukan-bukan kepada pengguna di kemudian hari. Itulah sebab utama ONEXOX semakin menjadi pilihan ramai.

Tahukah anda? 80% daripada panggilan yang dibuat oleh masyarakat Malaysia ialah dibawah 30saat TETAPI kebanyakkan telco prepaid mengenakan caj per 1minit-3minit untuk setiap panggilan. Call bawah 30saat pun kena caj seminit.

BERBEZA dengan ONEXOX, anda call bawah 30saat, hanya caj bawah 30saat yang dikenakan sebab tu ONEXOX menjimatkan. Cuba guna ONEXOX macam biasa dan tengok berapa anda jimat dalam tempoh sebulan, pasti anda akan tersenyum lebar dihujung bulan nanti insyaAllah.

Line terlalu perlahan? Loading memanjang? Nak guna data kena duduk tepi bangunan, balik kampung tak dapat data dan banyak lagi masalah yang dihadapi oleh ramai pengguna talian mudah alih. Atasi masalah tersebut dengan ONEXOX untuk data yang lebih LAJU & STABIL.

Kredit expired? Asyik kena topup jer sedangkan kredit banyak lagi? Sedarkah anda, sebenarnya anda DIPAKSA untuk topup setiap bulan untuk menggunakan servis talian tersebut. Hilangkan PAKSAAN tersebut dengan ONEXOX, guna kredit selagi ada tanpa perlu topup (2 Tahun 4 Bulan) DAN lebih istimewa lagi, setiap kali anda topup, tempoh sah kredit akan bertambah.

Kebanyakkan telco menawarkan kadar istimewa ke beberapa nombor yang sama talian sahaja, malah ada yang tidak langsung menawarkan keistimewaan tersebut. Berbeza dengan ONEXOX, kadar rata istimewa diberikan kepada 10 nombor dari MANA-MANA RANGKAIAN (termasuk talian tetap seperti rumah dan pejabat) sememangnya menjimatkan pengguna.



ONEXOX adalah satu-satunya Telco yang menyerap GST. Apa yang anda bayar, itu yang anda akan dapat dan ianya adalah lebih adil dan dapat membantu masyarakat meringankan beban sedikit sebanyak. Bayar RM5.30=kredit RM5.30, RM10.60=kredit RM10.60, RM31.80=kredit RM31.80, RM53=kredit RM53. Kredit topup akan masuk serta merta manakala caj GST akan dipulangkan dalam tempoh 3 hari. Contohnya topup RM50, bayar RM53, dapat kredit RM50 serta merta dan baki kredit RM3 akan dimasukkan dalam tempoh 3 hari.

Biasanya kalau kita berpuas hati dengan sesuatu servis dan kita pula sarankan kat kawan-kawan dan keluarga, apa yang kita dapat? Kebiasaannya tak dapat apa-apa pun, cuma kepuasan berkongsi dengan yang lain. BERBEZA dengan ONEXOX, setiap kawan atau keluarga yang kita sarankan untuk guna ONEXOX, kita akan dapat 6% daripada nilai topup rakan tersebut dan ianya akan berterusan. Silap-silap, kita tak perlu dah nak topup bulan-bulan dan semuanya akan jadi percuma.

Berapa harga untuk semua kelebihan yang akan anda dapat ini?

HANYA RM10 SAHAJA! + Pos RM5

ONEXOX - Inovasi Prabayar Terkini

Pilihan Tepat Untuk Berjimat




Mulakan dengan nurani yang positif. Jom bertukar kepada ONEXOX dan ini sebabnya.

  1. Hanya RM10 dan isian kredit tersedia RM5
  2. Tempoh sah kredit 28 BULAN (*)
  3. Panggilan serendah 5 SEN.
  4. SMS serendah 2 SEN.
  5. PERCUMA SMS sebanyak 1800.
  6. Internet berkelajuan tinggi & liputan meluas.
  7. Tiada CAJ tersembunyi. Bayar yang apa anda guna sahaja.
  8. Ajak rakan tukar ke ONEXOX dan dapatkan ganjaran 6% berterusan. Contoh : Rakan TOPUP/RELOAD RM50 anda dapat RM3.

Apa Itu ONEXOX?

ONEXOX ialah jenama kepada pelan & perkhidmatan telekomunikasi mudah alih yang dikelolakan oleh ONE XOX Sdn.Bhd.
Dan ianya sama seperti simkad yang anda gunakan sekarang.

Apa Kelebihan Utama Simkad Onexox?

Tempoh Sah 28 Bulan

Masalah Contoh simkad biasa kita guna. Tak reload dalam 60-90 hari nombor akan expired. Atau kredit ada baki tapi kena reload untuk buat panggilan.

Solusi Tetapi dengan Onexox kita reload RM10 bulan ni dan tak reload setahun pun takpe. Sebab dapat tempoh sah 28 bulan. Guna kredit sampai habis

Tempoh sah akan bertambah sekiranya kita terus reload. RM1 bersama tambahan sehari.

Panggilan Murah

Masalah Contoh simkad biasa kita guna. Buat panggilan bawah seminit tetapi caj seminit. Panggilan baru 10 saat @ masuk voice mail kena caj 20-30 sen.

Solusi Tetapi dengan Onexox panggilan bawah 10 saat hanya 5 SEN untuk ke semua rangkaian. Masuk voice mail 5 SEN.
Panggilan bawah 30 saat 7 SEN dan panggilan 31 saat ke 60 saat 8 SEN bagi sama rangkaian.

Onexox simkad jimat!

Internet Laju

Masalah Contoh simkad biasa kita guna. Ada sekatan kelajuan. Buka Facebook kadang gambar tak keluar atau tengok video selalu buffering.

Solusi Tetapi dengan Onexox tiada sekatan kelajuan & boleh mencecah sehingga 7mbps. Sesuai untuk handphone canggih & internet pun laju.

Pakej popular 1.5GB RM28 dan RM18 500MB untuk sebulan.
Liputan ONEXOX meluas.

8 Kelebihan Menggunakan ONEXOX

#1 Harga Simkad Onexox Murah

  1. Anda cuma perlu bayar RM10 dan bukan RM90 atau RM49
  2. RM10 untuk simkad nombor baru atau simkad kekal nombor lama. MNP (Mobile Number Portability).
  3. Dengan pembelian simkad onexox nilai tersedia adalah sebanyak RM5.

#2 Pelan Internet Onexox

  1. RM3 sehari (1GB)
  2. RM10 seminggu (2GB)
  3. RM12 sebulan (500MB)
  4. RM15 sebulan (1GB)
  5. RM25 sebulan (2GB)
  6. RM30 sebulan (5GB)
  7. RM50 sebulan (10GB)
  8. Tiada PPU & tiada masalah kredit hilang apabila data habis.
  9. Terbaru dengan Plan Season Pass dan Season Pas Plus lagi BERBALOIIII....


#3 Panggilan Pendek (Short Call)

  1. Panggilan 10 saat ke bawah hanya 5 SEN.
  2. Termasuk ke semua rangkaian telco di Malaysia.
  3. Masuk voice mail? hanya dicas sebanyak 5 SEN. JIMAT!

#4 Akaun Fleksi (DA & MA)

  1. ONEXOX menyediakan 2 akaun iaitu DA & MA.
  2. Apa DA? Iaitu Akaun Dedikasi (Dedicated Account). Akaun kadar rendah.
  3. Apa MA? Iaitu Akaun Utama (Main Account). Akaun kadar biasa. Akaun ini untuk langganan internet & pindahan kredit.

#5 10 Senarai Family & Friends

  1. Tambah 10 senarai nombor dari Family & Rakan anda
  2. Tidak kira mana-mana rangkaian untuk anda dapatkan panggilan serendah 6 SEN.
  3. SMS cuma 2 SEN.
  4. Nak tambah lebih dari 10? Tambah RM1 setiap nombor.

#6 1800 SMS Percuma

  1. Pembelian simkad baru atau kekal nombor lama dapat percuma SMS.
  2. 1800 SMS ini hanya untuk ONEXOX ke ONEXOX
  3. Dipecahkan sebanyak 150 SMS setiap bulan selama setahun.
  4. Tak habis guna? Boleh bawa ke hadapan.

#7 Tempoh Sah

  1. Tempoh sah kredit adalah 28 BULAN.
  2. Sekiranya anda beli simkad ONEXOX dan mengekalkan nombor lama anda layak.
  3. Anda beli nombor baru dan TOPUP RM50 dalam masa 30 hari anda layak.
  4. Setiap kali anda topup ianya akan memanjangkan lagi tempoh sah.

#8 User-Get-User (UGU)

  1. Ajak atau syorkan sesiapa untuk guna simkad ONEXOX atau tukar nombor lama ke ONEXOX anda dapat komisyen 6% setiap kali mereka TOPUP/RELOAD.
  2. Contoh anda ajak ABU. ABU topup RM50 anda dapat RM3
  3. Selagimana ABU topup anda akan dapat insentif 6% ini.

Mana Nak Dapatkan Topup?

Topup Onexox
Topup Onexox

Beli Simkad ONEXOX Sekarang!


SMS/Whatsapp 011 33 77 99 15 atau Call 011 33 77 99 15 untuk Pertanyaan Lanjut

Jangan Tunggu Sampai Esok

Wan Sukri

Wan Sukri
  • DYSD10917
  • 01133779915
  • 01133779915
  • Facebook

Facebook